Theater

Neem contact met ons op

Alle kunstvormen komen aan bod als het gaat om theater. Acteurs maken voorstellingen voor een publiek als vermaak en soms om te informeren/overtuigen. Theater is een kunstvorm voor groot en klein, jong en oud, voor groot publiek of juist intiem en persoonlijk. Er zijn verschillende vormen van theater:

  • Ballet of dans
  • Cabaret
  • Musical
  • Toneel, zoals drama, komedie of tragedie
  • Zang en muziek, zoals cabaret

 

We spreken van totaaltheater wanneer meerdere vormen van bovenstaande worden gecombineerd.

Wij van FRL Producties bieden, in samenwerking met onze partners, oneindig veel mogelijkheden op het gebied van theaterproducties. Van locatie tot een opname van de voorstelling, wij staan garant voor een knallende show! Nieuwsgierig naar onze partners?

Theater is niet alleen ‘de voorstelling’, ook de locatie is een belangrijk onderdeel van het geheel. Sommige theatervoorstellingen spelen zich af in een schouwburg, maar kunnen ook worden opgevoerd op een bepaalde locatie (locatietheater), op straat (straattheater) of in de buitenlucht (openluchttheater).

Ook op dit gebied biedt FRL Producties een groot aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten zoals het podium met evt. trust carré, de belichting en ook het geluid. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen, dan regelen wij van FRL Producties de rest!

Onze Merken:

Geluid.

Bell audio
Yamaha
Sennheiser
Shure
Line 6

Licht.

Martin
Fos lighting
Lepricon
GrandMA
ADB
Showtec
Antari