Over ons

Neem contact met ons op

Op een nuchtere zaterdagmorgen kwam eigenaar Henkjan op het idee om leuke en speciale dingen te gaan doen op het gebied van film, theater, muziek en fotografie. Kiezen kon hij niet, want in zijn gehele carrière heeft hij veel ervaring opgedaan binnen deze vier elementen. En wat doe je als je niet kunt kiezen? Juist! Dan bied je gewoon alle diensten aan!

In 2020 is FRL Producties opgezet en inmiddels bestaat het team uit een cameraman, een editor, een geluidsman, een licht- en geluidstechnicus, een fotograaf, een regisseur én diverse runners! Samen zorgen zij voor vele prachtige producties, de mooiste fotocollecties en kleurrijke lichteffecten op ieder podium.

FRL Producties maakt zich hard voor het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Alle producties worden van A tot Z voorbereid en uitgevoerd. Henkjan is pas tevreden als zijn klanten tevreden zijn. Zijn doel? Over 10 jaar nog nét zo goed zijn in wat hij het liefst doet!

 

Foto: Liesbeht Kraakman

FRL Producties levert kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ons team is gedreven en vakkundig en werkt enthousiast samen met haar klanten naar het mooiste resultaat!

De samenwerking aangaan met FRL Producties? Dat lijkt ons geweldig! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze partner: