Diensten

Neem contact met ons op

Licht, geluid en beeld

Die grote, ronde bakken op een podium, in allerlei verschillende kleuren? Dat zijn Fresnel spots. Deze grote theaterspots met Fresnel lens produceren een hoge lichtopbrengst, zijn nauwkeurig in te stellen, zorgen voor een prachtig verlicht podium én wij hebben ze beschikbaar!

Naast het licht is ook het geluid van zeer groot belang bij theater-, muziek- en filmproducties. Het volume van de verschillende producties moet nauwkeurig zijn ingesteld, omdat een te laag volume voor een slechte hoorbaarheid zorgt in het publiek en op het podium. Staat het volume te hoog ingesteld, dan voldoet het niet aan de gezondheidseisen. Dit is slechts een klein voorbeeld van de vele aspecten waar het licht en geluid aan moet voldoen. FRL Producties is gespecialiseerd op het gebied van licht en geluid. Door jarenlange ervaring kunnen wij het afstellen en instellen van licht en geluid per locatie inschatten. FRL Producties ondersteunt je graag van begin tot eind voor iedere productie!

Voor o.a. presentaties, samenkomsten of vergaderingen hebben wij ook beamer met apparatuur beschikbaar. FRL Producties heeft tevens diverse frames met opzichtdoek of doorzichtdoek die makkelijk en snel te bevestigen zijn aan het doekframe. Het doekframe is zowel hangend als staand met poten te gebruiken en hierdoor geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid!

Meer weten over de opties voor licht-, geluid- en/of beeldinstallaties? Neem hier contact met ons op!

Podiumopbouw en Truss Carré

Bij een goed feest of een goede voorstelling hoort een mooi podium! FRL Producties biedt meerdere mogelijkheden om iedere artiest een welverdiend podium te geven.

Onze Trust carré is een aluminium constructie die gebruikt kan worden voor evenementen voor zowel binnen als buiten. Uiteraard voldoet deze aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Ook is de trust carré uitermate geschikt als dansvloer!

Beschikbare afmetingen:
9×6 meter
9×3 meter
6×6 meter
6×3 meter
3×3 meter

Hoogte is variabel; 2 tot 5 meter.

Optioneel:
Zwart achterdoek met aan de zijkant zwarte coulissen.
Uit te breiden met licht, geluid en beeld.

Onze studio

Vol trots stellen wij onze prachtige repetitieruimte van ruim 120m2 beschikbaar voor ieder die in rust en ruimte wil werken! Deze repetitieruimte is te huur voor o.a. bands en orkesten, toneelverenigingen en dansverenigingen, maar is ook zeer geschikt als vergaderruimte, het geven van workshops, live-streaming en filmopnames. Een mooie, compleet uitgeruste locatie, geschikt voor iedere vorm van entertainment.

Onze studio is onlangs vernieuwd en beschikt over goede ventilatie, verwarming en op aanvraag licht-, geluid- en/of beeldtechniek.

Wil je onze locatie gebruiken voor een theateroptreden of concert? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail je verzoek naar ons en wij streven ernaar binnen 24 uur contact met je op te nemen!

Onze Merken:

Geluid.

Bell audio
Yamaha
Sennheiser
Shure
Line 6

Licht.

Martin
Fos lighting
Lepricon
GrandMA
ADB
Showtec
Antari

Beeld.

AV-Stumpfl
Panasonic
Black Magic