Film

Neem contact met ons op

Ook filmproductie is een zeer ruim begrip. Zo heb je een filmproducent nodig voor een reclamespot maar ook voor een promotie- of introductiefilm, een theatershow of misschien zelfs een speelfilm of documentaire! En voor al deze vormen van filmproductie staat FRL Producties graag voor je klaar.

Bij het opnemen van bovenstaande filmsoorten, komt veel kijken. Naast een filmproducent moet er ook een regisseur en productieleider aanwezig zijn en laten we, naast de crew, ook de acteurs niet vergeten. FRL Producties ondersteunt en assisteert het gehele traject en zorgt, samen met haar klanten, voor een prachtig eindresultaat.

Je film wordt op professionele wijze met hoogwaardige apparatuur opgenomen. Onze crew handelt professioneel en luistert naar jouw wensen. Door het gebruik van onze bioscoop Red Epic 5K én de inzet van onze drones, zorgen we voor kwalitatief sterke filmopnames.

Wij ondersteunen jouw filmopname, van producent tot licht-assistent. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Onze merken:

Red
Arri
ADB
Black magic
Rode
Sennheiser
Zoom
Teradek