Muziek

Neem contact met ons op

Muziek is een heel breed begrip en wij van FRL Producties vinden het een geweldige uitdaging om met al deze verschillende vormen van muziekproducties te mogen werken. Voor iedere vorm geldt dat het doel is om de muziek hoorbaar te maken en de beleving over te brengen naar iedereen die hiervoor open staat. En laat dát nu een van onze expertises zijn!

Afhankelijk van het aantal bezoekers, kan een muziekvoorstelling (concert) vrijwel overal gegeven worden. In de buitenlucht of in een zaal, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk! Wij van FRL Producties zijn beschikbaar voor zowel de opbouw van het podium als het installeren en beheren van het licht en geluid tijdens het concert. Wij zijn van alle benodigde materialen voorzien en organiseren ieder concert op professionele wijze.

Een optreden moet goed georganiseerd zijn en voor de leden van een concert is het belangrijk om alle details tot in de puntjes voor te bereiden. Bij FRL Producties is het mogelijk om de grote repetitieruimte te huren, indien gewenst mét apparatuur, zodat je/jullie er zeker van kunnen zijn dat het concert een groot succes zal zijn. Meer weten over onze studio?

Wil je meer weten over FRL Producties, de oneindige mogelijkheden op het gebied van licht en geluid of wil je gebruik maken van onze professioneel ingerichte repetitieruimte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

 

 

Onze Merken:

Geluid.

Bell audio
Yamaha
Sennheiser
Shure
Line 6

Licht.

Martin
Fos lighting
Lepricon
GrandMA
ADB
Showtec
Antari